Välkommen till Biometron International AB

Logobox

Välkommen till Biometron!

Vår vision och drivkraft är att skapa bästa skyddsventilation för personal som arbetar med hälsovådliga ämnen. Allt började med en tandläkare i Västervik som sökte en lösning för att skydda både patienter och sig själv under behandlingar. Då ingen tillfredställande lösning fanns utvecklades till sist en lösning som vi idag kallar systemBiometron.

Vi har levererat lösningar till sjukhus, kliniska- och kemtekniska laboratorier, forskningsmiljöer, produktutvecklingsmiljöer, elektroniktillverkning samt inom tillverkningsprocesser. Där finns våra system inom områden som svetsning, lödning, slipning, lacering och limning i olika industrier. Oavsett applikationsområde har vi lösningen för bästa skyddsventilation.

Välkommen till en säker och trevlig arbetsplats!

systemBiometron bygger på att skapa ett luftflöde som trycker bort hälsovådliga ämnen och samtidigt suger bort dessa genom arbetsytan. Vi kallar detta högeffektiv skyddsventilation. Principen är enkel men mycket effektiv. Nu behöver inte personalen oroa sig för hälsovådliga ämnen vid sin arbetsplats. Dessutom är lösningen "öppen" och erbjuder därför bästa tänkbara ergonomi.

Välkommen till en bra investering!

Vad är bättre än att investera för sin personal? Biometrons lösningar löser inte bara problem med hälsovådliga ämnen och ergonomi - våra lösningar är anpassade utifrån ett mänskligt perspektiv och inte tvärtom, människa ska inte behöva anpassas till trraditionella stela lösningar. Grundat på studier av er verksamhet kan vi erbjuda optimala lösningar som väsentligt förbättrar arbetsmiljön för er organisation och viktigaste resurs - personalen. Att våra lösningar dessutom erbjuder en bättre finansiell kalkyl jämfört med andra lösningar är yttterligare en positiv aspekt.

Vi hoppas kunna få  erbjuda den optimala lösningen för er verksamhet!

formalin formaldyhyd formaldehyd